Iron trout fiskegrej til ørredfiskeri fra Saenger

iron trout
Artiklens indhold
inf

Iron Trout Guide - Nyt brand i 2020 til Danmark

Iron trout er et søster brand til giganten Saenger, som kommer med en række brands under sig. Her i blandt Iron Trout, som har dedikeret en produktserie til ørredfiskeri. 

Iron Trout fiskegrej til ørredfiskeri

Iron trout kommer på markedet, som Magic Trout og FTM gjorde, med et komplet sortiment til den hardcore put and take fisker. 

I Iron trout sortimentet findes der både den kendte Orignal Duckfoot, Ducktail, fiskehjul, fiskestænger, spoons

Og forskellige farver og størrelser af microblink. 

fiskegrej Iron Trout ducktail, duckfoot

Blink fra Iron trout

I danmark er microblink fra Iron trout tilgængelig I 6 forskellige modeller og en række farver.

Iron Trout Spotted Spoon

Disse fede spotted spoons fra Iron trout kan kendetegnes ved den specielle plettede design. Dette microblink har en meget agressiv og meget flaksende gang i vandet. Skal fiskene trigges, så gå efter en Spotted Spoon fra Iron trout. Dette blink kan fiskes ved forskellige hastigheder. De 3 gram gør det til et lækker universal microblink, som kan klare de fleste søer. Alle blink kommer med en skarp enkeltkrog og springring.

Iron Trout Wide Spoon

Iron Trout Wide spoon er en super effektivt microblink, som hurtigt kunne blive den nye dræber i put and take søen. Som navnet Wide spoon indikere er der tale om et lille microblink med en bred profil, som betyder at det kan fiskes ultra langsomt, så virkelig kan trigge sultne eller dovne ørred. Brug dem til spotfiskeri i overfladen de varme sommerdage eller efter en synkende bombarda de kolde vinter måneder. Iron trout Wide Spoon vejer kun 2 gram og kommer med enkeltkrog og springring. 

Andre Iron trout spoon modeller

  • Iron Trout Zest Spoon 2,3gram

  • Iron Trout Turbine Spoon 1,9gram

  • Iron Trout Deep Spoon 4 gram

  • Iron Trout Gentle spoon 1,3gram

Fiskestænger fra Iron Trout

En af bestsellerne er klart IRON TROUT CHAKKA, da den med sine egenskaber er det perfekte valg til det helt lette Ul fiskeri. Den følsomme klinge mærker de mindste nap. Denne fiskestang fra Iron trout er et godt valg til fiskeri med microblink og gummidyr.  Iron Trout Chakka kommer i forskellige længder. 

iron Trout Chakka fiskestang

Fiskehjul fra Iron Trout

IRON TROUT BOOOM 2000

Iron trout Boom 2000 er et robust fiskehjul fra Iron trout. Fiskehjulet har en silkeblød rotation og en god front bremse. Hele fiskehjulet kommer i en lækker design med letvægts komponenter, som giver dig et lækkert fiskehjul med høj kvalitet og god ydeevne.

Gummidyr fra Iron Trout

Udover deres kendte duckfoot og ducktail kommer Iron trout også med deres bud på Honey worms. Deres T-mag minder om honet forms men frem for hvidløg har de en anis aroma, som har bevist sig effektiv til ørredfisker. 

Se de effektive gummidyr her i filmen.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere