Team Stormen blev slået af tronen

Artiklens indhold
inf

Efter tre guldmedaljer blev Team Stormen slået af Team Cille i et utroligt tæt opgør i top 3 ved DM i Fladfisk 2019.

Storfavoritteerne i Team Stormen, der ellers var i topform efter en sejr ugen før i den svenske konkurrence Kinnarps artskonkurrence, måtte her i weekenden se sig henvist til 5. pladsen i det 10. DM i Fladfisk. Vinderne, og dermed Danmarksmestre, i 2019 blev Team Cille med 220,38 point, tæt forfulgt af Team Fjolle, der tog sølvmedaljen med 219,31 point. Der var kun 1,07 point forskel mellem guld- og sølvmedaljen, hvilket svarer til ca. 10 g på en ising, så tæt har vi aldrig oplevet en finale før. Og lige efter med 217,18 point, og dermed bronzevindere, kom Team SEAPRO.

Individuel Danmarksmester blev Søren Seneca, Team Cille med 101,5 point. Vinderfisken var en Rødspætte på ikke mindre end 2.030 g. Det var samtidig en DM i Fladfisk rekord for kategorien rødspætte. Sølv gik til Jesper Jensen, Team Thiller med 91 point og Henrik Tolstrup. Team SEAPRO fik bronze med 74,3 point.
Vejret var med os til dette års DM, der var to rigtig gode fiskedage med fornuftige fangster, og som saget et yderst tæt konkurrenceforløb. Team Fjolle førte efter førstedagen, men lige i hælene på dem var både Team Stormen og Team Alle tiders. Spændingen steg, da billedet ændrede sig på andendagen, da de tre førerbåde ikke fangede de store fisk, hvorimod Team Cille og Team SEAPRO fik hevet gode fisk i land og steg til tops på ranglisten.
I alt er der fanget ca. 4.000 fisk, hvor langt de fleste er returneret til havet.

 

Danmarksmester Individuel: Guld: Søren Seneca, Ringsted. Sølv: Jesper Jensen, Borup. Bronze: Henrik Tolstrup, Lejre

 

Danmarksmestre Team konkurrencen:
Guld: Team Cille: Søren Seneca, Ringsted, – Torben Madsen, Sigrid Malstrøm Jacobsen, Peter M Holmgren
Sølv: Team Fjolle, Jyllinge: – Max Jensen, Paw Pedersen, Morten Jensen, Claus Larsen
Bronze: Team SEAPRO, Lejre: – Henrik Tolstrup, Kim Hansen, Rasmus Almbjørn

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere