DM i Fladfisk 2019 i weekenden

Artiklens indhold
inf

Jubilæumsfejring for fuld skrue ved DM i Fladfiskeri 2019 i weekenden Det 10.

DM i Fladfisk løber af stablen nu i weekenden den 7.-8. September 2019. Og det er lagt op til et ordentligt brag af en jubilæumsfejring med gode præmier, fyrværkeri og naturligvis jagten på den tungeste fladfisk i kategorierne skrubbe, rødspætte, issing og pigh-/slethvar. ”Vi skal simpelthen fejre vores jubilæum med et ordentligt brag og derfor er der fyrværkeri på Onsevig Havn lørdag kl. 21.30” DM i Fladfisk blev skabt for at puste liv i det lille fiskerleje Onsevig efter en voldsom stormflod i 2006, havde eroderet meget af havnen. ”Vi ville opleve liv og glade dage på havnen igen og lystfiskeri var oplagt”.

DM i Fladfisk er blevet en succeshistorie både i lystfiskerikredse, men også lokalt. ”Vi oplever enorm god opbakning, og der er rigtig mange tilskuere, når starten går lørdag og søndag morgen, og når fiskerne kommer i land med deres fangster. Danmarks hyggeligeste fiskekonkurrence Mads Schwarts Larsen fra Nakskov er én af DM i Fladfisk’s 10-års jubilarer og har været med hel far start, og han er ikke i tvivl om, hvorfor han er vendt tilbage år efter år: ”Det alter hyggen og den altid gode stemning, som der er på hele havnen. Det er de 100 procent dedikerede frivillige, som altid er flinke og hjælpsomme og får det hele til at glide. ”

Mads er glad for at Lolland er kommet på landkortet indenfor småbåds- og lystfiskeri, ”jeg er ikke bekendt med, at der førhen er blevet afholdt nogle fiskekonkurrencer for småbåde på Lolland, så det er helt klart stort betydning at DM i Fladfisk bliver afholdt i Onsevig. Lystfiskeri, fiskeri efter fladfisk fra småbåde ud for Lolland har været overset på landsplan. Men det har DM i Fladfisk bestemt ændret på”.

Læs også Hvad er Børsteorm

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere