Rejsefiskestang – 5 bedste rejsefiskestænger til din ferie

rejsefiskestang
Artiklens indhold
inf

Rejsefiskestang Guide

En rejsefiskestang kan hurtigt blive guldværd hvis muligheden om at kunne fiske et pat timer byder sig på din sommerferie eller lign.

Bilen er pakket og turen i år er måske kørselv ferie eller en god gardin dansk sommerferie! Men forglem ej fiskegrejet. Pladsen i bilen kan bestemt blive træng og især hvis ungerne stadig er små eller plads krævende. Det er der heldigvis råd for. Det ville næsen være utåleligt at stå ved et potentiel drømme fiskevand på det rette øjeblink og så ikke kunne dyppe sin rejse fiskestang i bare et par minutter!

Faktisk så kan man opnå at fange utroligt meget med utrolig lidt fiskegrej, hvis man bare vælger lidt med omhu. Se eksempel de 5 bedste endegrej til havørred eller bedste blink til put and take 

Faktisk er der ikke en ferie hvor der ikke burde ligge et fiskestang sæt bag i bilen, hvis man bare har gjort sit forarbejde ordenligt!

Vi har gjort det simpelt og nemt. Vi har fundet et udvalg af gode rejsestænger, som kan klare det meste.

Artiklens Indhold

Her kan du købe gode rejsefiskestænger

Berkley Phazer Pro II 4 delt / 5 delt rejsefiskestang

Forhandler

Pris

Se mere

Set til 499 kr.

korsholm

Set til 399 kr.

Berkely Phazer Pro II er en super god og billig rejse fiskestang, som kan klare de fleste situationer! Ja du kan anvende denne rejse fiskestang til alt lige fra put and take fiskeri til det lette gedde/ Predator fiskeri. Skal du på camping langs de danske kyster, kan denne kystkanon også nakke en havørred eller 2!
Den fåes i længder fra 7 fod til over 10 fod, så der er rig mulighed for at finde den længde til en rejsefiskestang, som passer til dit behov.

Abu Venturi Travel rejsefiskestang

Forhandler

Pris

Se mere

korsholm

Set fra 299 kr.

Set fra 399 kr

sportdres fiskegrej

Set fra 399 kr

Endnu en pris bevidst rejse fiskestang, som er et god bud på en god billig rejse fiskestang. Abu Venturi Travel fåes ned til 7 fod og op til 10 fod hvilket gør den ideel.
Venturi stangserien rækker til mange forskellige fiskemetoder, som kan dække det mest primære spinnefiskeri i Danmark er den perfekt til at have med i kufferten eller bag i bilen. Klingen er lavet i 30 Ton kulfiber, hvilket gør det til en let og velafbalanceret fiskestang , samt stærk og god til det lidt grove fiskeri. Fiskestange kommer monteret med Fuji DPS hjulholder og kork og chrome look! Her får man altså meget fiskestang for pengene!

Shimano S.T.C. Mini Tele Spinning Teleskopfiskestang

Forhandler

Pris

Se mere

Set til 849 kr.

sportdres fiskegrej

Set til 849 kr.

Shimano S.T.C. Mini Tele Spinning er hvad navnet siger! Nemlig MINI! Her er absolut ingen undskyldning for at sige der ikke er plads! Med en Transport længde på kun 32CM og Max 40CM for de største model, kan denne fiskestang sågar ligge i en mellem stor bæltetaske eller endda puzzletaske! Denne lækre teleskopfiskestang er lavet af XT60 carbon, som giver dig en fuldfed aktion, og et kast med et godt “svirp” – En billig teleskopfiskestang, som kan klare de fleste situationer!

Rejsefiskestangen til drengerøven - Zpey Zpin 9'5" 5-19 gram

Forhandler

Pris

Se mere

korsholm

Set til 3199 kr.

Zpey Zpin 9’5″ er en top moderne kyst kanon, som er bygget til de danske kyster og åer! Stangen er lavet at luksus komponenter, som sikre en stærk og super lækker fiskestang, der vil være funktionel i mange år! Der er både kræset for detaljerne og design, som vil gøre en værd nabo campist misundelig!

Savage Gear Parabellum CCS Travel EN god allrounder flerdelt fiskestang

Forhandler

Pris

Se mere

sportdres fiskegrej

Set til 999 kr.

Set til 999 kr.

korsholm

Set til 1299 kr.

Savage Gear Parabellum CCS Travel er en rejsefiskestang, som dækker de fleste former for spinnefiskeri. Rejsestangen kan vælges i masser af størrelser. Den medium/hurtige Toray Carbon klinge er monteret med Sin Coil Control løberinge. Alien Lock Down hjulholderen sikrer god montering af fiskehjulet, samt et lækkert korkgreb i AAA kvalitet! En perfekt rejse fiskestang til alt lige fra å, sø, put and take til kyst og fjord.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere