jens bursell pike 15200gram jerkbait
Artiklens indhold
inf

Geddefiskeri - Populært som aldrig før

Jens Bursell, der igennem årene har udgivet hundredevis artikler samt en række trendsættende bøger om lystfiskeri og outdoor, er netop udkommet med flot, inspirerende og dybdegående bog om geddefiskeri – ”Geddefeber”.

Geddefiskeriet er populært som aldrig før – og har i de sidste par årtier været inde i en rivende udvikling. På trods af dette, er der aldrig tidligere lavet en større bog udelukkende om dette spændende fiskeri her i Danmark. 

Livescope jens bursell
Geddefeber af jens bursell

Hele vejen rundt

Det har Jens Bursell nu gjort noget ved – og med bogen ”Geddefeber”, som er hans seneste skud på stammen af flotte og kompromisløse fiskebøger, disker han sammen med geddeeksperterne Thies Kragh, Rasmus Ovesen, Søren Beck, Frederik Hansen og Henrik Olsson op med et massivt 376 siders mesterværk af en bog, der dækker samtlige afkroge af fiskeriet med både kunstagn, fluer og agnfisk

Deadbating jens bursell

Fantastiske fotos fra geddefiskeriet

Den nye geddebibel er spækket med fantastiske fotos, der på bedste vis kommunikerer både spændingen og alle de intense oplevelser fiskeriet byder på. Så er du advaret: Der er kun én eneste kur, når du har læst og fået Geddefeber – og det er at komme afsted på geddetur snarest muligt.

I bogen får du den seneste nye viden om geddefiskeri serveret på en spændende, let tilgængelig og informativ måde, der vil forøge dine chancer for succes ved vandet væsentligt: Begynderen for den vigtige basisviden, erfarne fiskere kan finde ny inspiration og selv eksperter vil kunne lære nye avancerede teknikker, der løfter effektiviteten af fiskeriet op på et helt nyt niveau.

Gedde på krogen

Fang mere med release takler

Udover den absolut seneste nye viden om geddens biologi, vande, lokalisering, metoder og agn, får du en detaljeret indsigt i, hvordan du kan øge din landingsrate med 80-90 % med de revolutionerende nye release-takler – samtidig med, at du skader fiskene mindre, hvilket har stor betydning, når du fisker catch and release. 

Med andre ord: Her får du al den inspiration og viden, der skal til for at forbedre dit fiskeri – og forhåbentlig vil den også bringe dig et skridt tættere på at realisere dine mål om at lande den kæmpegedde, du altid har drømt om. 

Bogen, som også er udkommet på engelsk, tysk og svensk, kan købes til en vejledende pris på 399 kroner i alle landets boghandlere og grejbutikker – samt signeret af Jens Bursell her

Releaserig jens Bursell
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere