Stor lystfiskerkonkurrence har alle pladser besat!

Nordsø Cup 2019
Artiklens indhold
inf

Nordsøcup som har 25 års jubilæum næste år må stoppe for tilmeldinger allerede nu til i år, da der er 125 tilmeldte fra både Danmark og Tyskland, flere af deltagerne har været med i mange år, der er flere grupper fra Tyskland der rejser til området bare for at deltage i konkurrencen.

Nordsø Cup 2019
Nordsø Cup 2019

Fritz Kott udtaler at de dagligt må afvise lystfiskere der gerne ville deltage, det er de fysiske rammer og praktikken der gør at de må sætte grænsen ved 125.
Konkurrencen foregår på stranden fra Søndervig og nordpå, hvor det gælder om at fange flest og største fisk, efter konkurrencen er der spisning og præmie uddeling på Fiskeriets Hus i Hvide Sande, der plejer at være en super stemning og præmier til næsten alle!

Konkurrencen bliver afholdt af Kott Fritid som også står for alt det praktiske, præmierne er også fra Kott Fritid og deres leverandører/samarbejdspartnere.
Kott Fritid håber på at vejrguderne er på deres side lørdag d 26 med ikke for meget vind og gerne lidt sol, men står himmel og jord i et, giver det bare lidt ekstra udfordringer for de mange lystfiskere som ikke er sådan at kue, der bliver serveret en varm suppe på stranden til deltagerne så de kan få varmen.

Danmarks største surfcastnings konkurrence med 125 deltager har en samlet præmiesum på 100.000,00 DKK, hvor alene første pladsen vinder 10.000,00 DKK kontant.

Du kan læse lidt mere om Surfcasting her

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere