Del ud af dine lystfiskertips på et website

wordpress kursus
Artiklens indhold
inf

Er du inkarneret lystfisker? Og går det nu så godt, at du føler, at du kan dele ud af din viden og dine tips? Måske endda online så mange andre kan få glæde af dem og forhåbentligt blive lige så succesfuld med lystfiskeri som dig? Det vil et website være helt perfekt til!

Men hvordan kommer du lige i gang, og hvad skal du være opmærksom på? Det guider vi dig alt sammen til her, så du kan komme i gang med at dele ud af din værdifulde viden.

Start med et WordPress kursus

Når du gerne vil dele ud af værdifuld viden om lystfiskeri online, er det essentielt med et godt website. Det skal være nemt at navigere rundt på og give lyst til at klikke sig videre. Men det skal også være nemt for dig at bruge. Det er WordPress. Kender du ikke så meget til det, eller vil du gerne have nogle professionelle værktøjer, inden du går i gang, kan du med fordel tage et WordPress kursus.

Med det får du fuldt indblik i alt, der er nødvendigt at vide for at starte et velfungerende site op. Du får også hjælp til at finde hosting og ikke mindst at finde ud af, hvordan du køber og registrerer dit domænenavn.

Skab et overskueligt og kreativt website

For at skabe interesse og for at skille dig ud fra de mange, er det en god ide at have fokus på at skabe et overskueligt og kreativt website. Et website der giver lyst til at engagere sig. Det kan være ved hjælp af et forum eller ganske enkelt bare et indbydende design, hvor det også er muligt at spørge ind via kommentarfelter, så folk kan være sikre på, at de forstår helt korrekt – eller at komme tættere på dig og dine evner.

Når websitet er indbydende bygget op med velskrevne tekster, giver det også lyst til at komme tilbage igen. Har du ikke selv overskuddet til det, kan du altid få hjælp til det udefra, så udseendet sidder lige i skabet, fra den første tekst du lægger ud.

Husk også gerne på, at det tager tid at opbygge et publikum. Går der derfor noget tid, inden der er besøgende, må du endeligt ikke opgive. Det skal nok komme – og når publikummet er der, begynder det først at blive sjovt at lægge tips og tricks om lystfiskeri op.

Del budskabet på sociale medier

For at sætte lidt fut under dit kommende website, kan du med fordel oprette en Facebookside eller en Instagram, der hjælper dig med at dele budskabet. Det er et godt sted at fange folks opmærksomhed og at lade dem finde dig, indtil Google begynder at fremhæve dine tips under søgninger.

Det kræver selvfølgelig lidt ekstra arbejde. Men da lystfiskeri for mange er en hobby og også er lidt af en niche, går der helt sikkert ikke længe, før du begynder at få nogle reelle og interesserede følgere.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere