Sov godt i en 160×200 seng så du er veludhvilet til dagens fisketure

Artiklens indhold
inf

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange forskellige størrelser på senge, som passer til forskellige behov.

En 160×200 seng med ben er en af de mest populære sengestørrelser, fordi den passer ind i de fleste soveværelser og samtidig nemt kan have to personer liggende.

De bedste 160×200 senge på markedet

Når man skal ud og købe en ny seng, er det vigtigt at have styr på hvilken størrelse seng, man har brug for. Det afhænger både af, hvor mange man er til at sove i sengen, og hvor stort soveværelset er.

En af de mest solgte sengestørrelser er 180×200, men 160×200 cm er også ganske populær. Det er nemlig en god størrelse både til, hvis man sover én eller flere i sengen.

Denne sengestørrelse vil også sikre dig god søvn, og at du kan liste ud af sengen tidligt om morgenen, uden at din bedre halvdel vågner, når du skal ud og fiske.

I guiden fra ovenstående link kan du finde anbefalinger af nogle af de forskellige senge på markedet i netop denne størrelse. Du vil også ofte kunne kunne finde dem på tilbud, så du kan få mest muligt senge for pengene.

Størrelsen betyder alt – Her kan du læse, hvordan du finder den rigtige seng til dig

Når man skal ud og købe ny seng, er det vigtigt at have styr på hvilken type seng, man gerne vil have. Der findes nemlig et hav af forskellige senge på markedet, og derfor kan det være svært at finde den helt rigtige model. Men når man først har fundet ud af, hvilken type seng man ønsker sig, er det ofte en meget mere overkommelig opgave.

For det første skal man have styr på, hvilken størrelse seng man ønsker. For selvom en almindelig dobbeltseng måske lyder som den perfekte løsning for to personer, kan den faktisk godt blive for trang for to personer – Især hvis begge parter bevæger sig meget i løbet af natten. Derfor kan det være en god idé at overveje at investere i en queen size-seng eller måske endda en king size-seng i stedet. På den måde undgår du at gå på kompromis med din nattesøvn samt de utallige diskussioner med din partner om pladsen i sengen!

Når du har fundet ud af både størrelsen og materialet på din nye seng, skal du overveje dens placering i soveværelset. For selvom det måske lyder som en banal ting, kan det faktisk have en betydning for din nattesøvn. For eksempel bør du måske undgå at placere sengen direkte under et vindue – hvis muligt – da dette kan give problemer med træk.

Hvis du har brug for ekstra plads til opbevaring i soveværelset, kan det være en god idé at investere i en model med opbevaringsplads under madrassen.

Størrelse og fasthed på sengen

Når du skal købe din seng, er det en god idé at overveje, hvilken madrastype og -fasthed du ønsker, da det kan være afgørende for din søvnkvalitet natten igennem. Desuden er det også vigtigt at forholde sig til, at du og din partner måske har forskellige behov. Netop dér er det vigtigt at tænke over størrelsen. Størrelsen på sengen er nemlig afgørende for, om I kan have forskellige fastheder i hver jeres halvdel af sengen.

Fra 160×200 og op tilbyder mange sengeproducenter, at man kan få én fasthed i den ene halvdel og en anden fasthed i den anden halvdel. Det kan under alle omstændigheder godt betale sig at undersøge markedet grundigt, inden du beslutter dig for, hvilken madras og størrelse du vil have til din nye seng.

Endelig bør man også overveje, hvilken type ben eller stel ens nye seng skal have. Sengeben findes typisk i enten træ eller en form for metal. Begge typer materialer kan give holdbare og flotte sengeben. I sidste ende handler det derfor i høj grad om dine æstetiske præferencer, hvad der er det rette valg for dig.

Man kan også have en seng med eller uden opbevaring og med eller uden sengegavl. Med en seng med opbevaring får du – surprise – mere plads at opbevare ting.  En sengeramme med gavl kan være stilet og behagelig, da man så kan få et blødt underlag at læne sig op af, ligesom man undgår eventuel kulde fra væggene.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere