Sommer, sol og svømmetag

badering
Artiklens indhold
inf

Dette indhold er sponsoreret

 

Sommeren er over os, og på de varme sommerdage, der for tiden er over os, drømmer mange om at have eget badebassin eller spa i haven. Over en længere periode har overskriften verden over været Covid-19, hvilken har givet store udfordringer, når det kommer til udlandsrejser. Harald Nyborg kan imødekomme dine bade-ønsker i tilfælde af, at du også drømmer om at kunne tage en kold dukkert herhjemme i Danmark – i din egen baghave.

Ferie i det danske, ganske land

Som I ved, er vi vilde med alt, der har med vandet at gøre. Måske er der ikke fisk at finde i jeres badebassin hjemme i baghaven, men dette gør ikke emnet mindre relevant for vores hjemmeside. En lystfisker kender til den ro, man kan få sine tanker ved at fiske – den ro kan du også få ved en svømmetur om morgenen eller et sent aftendyp inden sengetid. 

Sommerplask i badebassin

Harald Nyborg har et bredt udvalg af badebassins. De sælger alt lige fra mindre bassins til de mindste børn og videre til varianten med de oppustelige, farverige sider. Ydermere sælger de pumper til rensning af vandet samt filtre hertil, underlag og overtræk, termometre, rengøringssæt og meget mere. Mangler du et filter til din udendørs bruser, kan Harald Nyborg også komme dig til undsætning Det er en stor udfordring og investering at skulle anlægge en pool i baghaven, hvorfor et badebassin er en nem og praktisk løsning til de badeglade. Du kan eksempelvis også finde bassins i stål, der nemt kan sættes op om sommeren og tages ned igen i løbet af efteråret. Med andre ord kan du finde det hele – og mere til hos Harald Nyborg. 

Pool, plask og party

Der er formentlig ikke en eneste i vores ganske, danske land, der er i tvivl om, at sommeren er over os, med de varme solskinsdage der for tiden er over os. Så hvad ville være mere passende end et badebassin i baghaven, hvor både du, din partner, jeres børn – og endda familiens hund – kan blive kølet ned, når varmen sætter ind. Den giver jer også god mulighed for at invitere hele nabolaget, børn og voksne, til et vaskeægte poolparty, der i disse tider ikke er muligt at takke nej til. Eller at invitere den pukkelryggede på badebesøg med efterfølgende grillaften. Et badebassin i haven kan du placere, hvor du finder det mest passende, hvad end det er midt på græsplænen eller i forlængelse af terrassen.

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere