Shimano Stella fiskehjul guide 2021

shimano stella
Artiklens indhold
inf

Shimano Stella tilbud

Shimano Stella har været et top klasse fiskehjul i en længere årrække. Fiskehjulet er spækket med de nystes teknologier i de bedste materialer. Her på siden finder du beskrivelser af de mest populære Shimano Stella fiskehjul. Vores online prisrobot har samlet de bedste priser på Shimano Stella fiskehjul her i afsnittet. 

Shimano Stella FJ 

Shimano Stella FJ tilbud

Stella FJ er det nye flagskib med em soldid front bremse . Fiskehjulet er udviklet til både ferskvands- og saltvandsfiskeri. Shimano Stella fiskehjulet indeholder alle de nyeste og allerbedste teknologier for at sikre maksimal styrke og holdbarhed med en minimum egenvægt. Fiskehjulet køre super glat da man har anvendt den bedste teknologi, som tager Shimano Stella til det næste niveau . 

Glatheden kommer af  den nye udvikling af Micro Module II gearing og Silent Drive-teknologi. Stella FJ er det ultimative spinnehjul til lystfiskeren, der ønsker at bruge det allerbedste. 

Lystfiskeren kan fuldt ud stole på dette fiskehjul, der let kan håndtere den største fisk og de mest hardcore forhold i både ferskvand og saltvand. Det er jævnere end nogensinde og mere vandtæt end nogensinde før. 

Trækket kan indstilles meget præcist og kører utroligt glat: glattere end fiskeribranchen nogensinde har oplevet før, selv med meget højt bremse pres. 

Shimano Stella specifikationer

 • Hagane Gear 
 • Hagane Body 
 • X-Ship 
 • Micro Module Gear II 
 • Silent Drive 
 • X-Protect 
 • MGL Rotor 
 • G-Free Body 
 • Propulsion Line Management System 
 • Rigid Support Drag 
 • One Piece Bail 
 • S A-RB 
 • El 
 • Cross Carbon Drag 

Shimano Stella FJ modeller

Shimano Stella SW C 

Shimano Stella sw C tilbud

Shimano Stella SW C er en af de mest kraftfulde, letteste, mest pålidelige, mest magtfulde i kamp og langtidsholdbare fiskehjul på markedet. Sådan en titel kommer ikke uden grund. 

Fiskehjulet er fyldt med den nyeste teknologi, som skaber flydende og forbedret kraft takket være InfinityDrive. Denne teknologi sikrer en høj ydeevne samt en galt indspinning selv under højt pres.  

Forbedret bremsesystem takket være Heatsink Drag, der betydeligt reducerer bremsens driftstemperaturer i kamp, som skaber en mere homogen og konstant bremseeffekt selv under pres. 

Forøget holdbarheden af garnguiden har X-Protect forbedret vandtætningen af garnguiden betydeligt. 

Infinity Drive sigter mod en lige så jævn og let rotation både uden belastning og under de mest krævende kampe. 

Det indvendige tandhjul berører ikke hovedakslen, som i stedet løber på specielle højstyrkebøsninger og er belagt med et specielt materiale, der drastisk reducerer friktionen, hvilket sikrer en særlig flydende bevægelse ved anvendelses af fiskehjulet.  

Modstand ved rotation er reduceret med 26%. 

Heat Sink Drag er en ny teknologi, der hjælper med at sprede varmen på grund af slid på bremseskiverne under lange kampe, der ofte er årsagen til flere funktionsfejl. 

1) Varmen ledes gennem en speciel plade, der gør det muligt for bremseskiverne at have en mere konstant temperatur og dermed altid forblive lige så effektive. 

2) Bremsen er isoleret fra spolen gennem en speciel væg af isoleringsmateriale, som gør det muligt for spolen ikke at blive overophedet og dermed beskytte fiskehjulet mod mulige skader. 

Shimano Stella SW C modeller

Shimano Twinpower 

Twin Power er blevet reloaded med ekspertise i tankerne. Nu i to mindre størrelser til et større udvalg af applikationer handler den nye Twin Power om glathed og holdbarhed. 

Uført med de samme førsteklasses funktioner, der gjorde sin forgænger utrolig stærk. Shimano Twinpower kommer med X-Protect vandafvisende system, HAGANE Gear, Titanium Coated Spool Ring og X-Ship. Twin Power FD har nu MicroModule Gear II for utrolig glathed, der holder længere end tidligere MicroModule-gear. Silent Drive eliminerer støj og vibrationer i hele fiskehjulet gennem en total redesign af mekaniske dele til mikro-tolerance niveauer. 

Shimano Twinpower modeller

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere