patagonia
Artiklens indhold
inf

Sådan kom Patagonia til verden

Yvon Chouinard, en dygtig bjergbestiger, begyndte at sælge håndsmedede bjergbestigningsudstyr i 1957 gennem sit firma Chouinard Equipment. Han arbejdede alene med at sælge sit udstyr indtil 1965, da han samarbejdede med Tom Frost for at forbedre sine produkter og løse det voksende udbud og efterspørgsel, han stod overfor.

Great Pacific Iron Works, Patagonias første butik, åbnede i 1973 i det tidligere Hobson-kødpakningsanlæg i Santa Clara St i Ventura nær Chouinards smedebutik. I 1981 blev Patagonia og Chouinard Equipment indarbejdet i Great Pacific Iron Works. I 1984 ændrede Chouinard navnet på Great Pacific Iron Works til Lost Arrow Corporation.


En Patagonia-butik i Portland, Oregon, var placeret i et renoveret tidligere lager fra 1895, indtil det flyttede til et nyt sted i 2017.
Patagonia har udvidet sin produktserie til at omfatte tøj rettet mod andre sportsgrene, såsom surfing. Ud over tøj tilbyder de andre produkter såsom atletisk udstyr, rygsække, soveposer og campingmad

Den bedste beklædning til lystfiskeren

Som lystfisker er den rigtige beklædning alt. Patagonia kommer med et helt arsenal af tøj til lystfiskeren og her i Danmark er patagonia mest kendt inden for lystfiskeri.

Hvorfor vælge Patagonia Fleece?

Hvis man køber en Patagonia Fleece slipper man for gamle uldsweatre som kradser, plus man gør noget godt for miljøet. Patagonia Fleece er et produkt hvor det tekniske møder det æstetiske. Den geniale woolyester Fleece giver dig ikke bare et lækkert casual look, men holder dig også varm på de kolde dage! Skulle det ske at trøjen bliver fugtig isolere den stadig, da den er lavet af wollyester!
Slut med at fryse. Den smarte Patagonia Fleece kan både anvendes som jakke til de kølige dage eller som isolerende inderlag til de hardcore vinterdage. Tøj fra Patagonia produceret ud fra genanvendt uld og andre produkter de kan anvende. Dette gør at selskabet er med til at reducere co2 udslip og skabe et mere bæredygtigt brand.

Hold varmen med Patagonia Fleece

Den uldholdige woolyester er med til at sikre en høj isoleringsevne, som betyder man kan holde varmen ved temperaturer under frysepunktet!

Patagonia Classic Retro

patagonia classic retro x vest navy

Fleece Jakken er vindtæt og lavet i en tyk og plysset Sherpa Pile Fleece, der er frugt transportere og yder en høj isoleringsevne.

Patagonia’s Classic Retro-X jakke er en perfekt jakke som yderlag om forår og efterår. Den lækre classic retro fleece er perfekt til de kolde og blæsende sommeraftener. Fleece trøjen kan også bruges som mellemlag under f.eks. en vandtæt skaljakke, fiskejakke eller varm vinterjakke.

med ærmer 1599 kr.

uden ærmer 1599 kr.

Patagonia Better Sweater

Patagonia Better Sweater er den perfekte fleece trøje til dig der enten skal på fisketur eller en tur i byen. Udtrykket er neutralt og den egner sig til de fleste situationer.

Forhandler

Pris

Se mere

sportdres fiskegrej

Set til 999 kr.

Set til 999 kr.

Patagonia Woolyester

Patagonia Woolyester Fleece Jakke Oatmeal Heather

Patagonia woolyester er et produkt skabt med fokus på miljø og bæredygtighed. Deres uldprodukter er lavet af genbrugs uld og minimere udledningen af co2 og et mere klimavenligt produkt

Forhandler

Pris

Se mere

Set til 1399 kr.

Patagonia retro pile fleece

patagonia retro pile fleece

Retro Pile fra Patagonia er produceret i 100% genavendt polyester, som gør den Fairtrade certificeret. Fleece trøjen er blød og designet som en blød fiberpels, med Raglan ærmer og højkrave, som giver en super god pasform. Den perfekte fleece trøje til udelivet eller skovturen!

Forhandler

Pris

Se mere

sportdres fiskegrej

Set til 1099 kr.

Set til 1099 kr.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere