Makreller i spandevis

Hvornår kan man fange makreller?
Artiklens indhold
inf

Makrellerne rammer i disse dage vestkysten – så nu går det løs!!

Den seneste uges tid er meldingerne strømmet ind i en lind strøm, først fra kutteren M/S Solea som sejler fra Hvide Sande, som spottede makrellerne før de ramte molerne, her har fiskeriet de sidste dage været helt fantastisk.

Ligeledes er makrellerne nu ankommet til molerne ved Hvide Sande, og derefter inde i havneområdet. På molerne har fiskeriet været så godt de sidste dage at der meldes om flere poser fisk pr lystfisker for få timers fiskeri

Men her til aften har en kvik lokalbeboer filmet dette, på østsiden af slusen, han troede i først omgang der var tale om sild der blev hevet i land, men da han kom tættere på viste det sig at være makreller. Det tegner rigtig godt for den kommende sæson, som med denne fantastiske start kan strække sig over ikke mindre end et par måneder med lidt held, og det fulgt op af en fantastisk lang og indbringende sæson, målt på mængden af fangede fisk.

Drop ind og hør mere om fiskeriet i Hvide Sande hos enten Lystfiskeren, eller Kott Fritid, hvor du også kan booke makrel-kutterture.

 

Foto og video : Karsten Olesen

 

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere