lystfiskerguiden 2020
Artiklens indhold
inf

I samarbejde med Apollo Media, der udgiver og trykker Lystfiskerguiden, med et flot grafisk design i et skarpt layout, indeholdende fagligt oplysende og idérige artikler, har netop sendt Lystfiskerguiden 2020 på gaden.

En guide til Lystfiskeren

Hent din gratis udgave af årets nye Lystfiskerguide her, eller på udvalgte steder langs Vestkysten. Enten på turistkontorer, kiosker, campingpladser samt lystfisker-butikker o.l. 

Du kan glæde dig til en Lystfiskerguide, der med et væld af spændende artikler omkring lystfiskeriet på Vestkysten, giver ideer og flere mulighederne til fiskeriet, langt flere end man regner med.

Så selvom corona-karantænen kan være både lang og måske også lidt kedelig i længden for de fleste, som nu efter Statsministeriets anvisninger yderligere vil tage nogle uger i isolation, for både voksne og børn. Der nu med endnu flere og nye restriktioner, nu først kan se lyset for enden af tunnelen, når vi når på den anden side påsken. 

Men selvom det kan virke som en husarrest og karantæne, lyder opfordringen fra Sundhedsstyrelsen også, at tage en tur ud i det fri og den grønne naturen, for at få lidt frisk luft og sol. Bare vi husker at holde sikker afstand og ellers overholde styrelsen’s øvrige Corona krav.  

Bladr i lystfiskerguiden magasinet herunder 

fluefiskeri

Lystfiskerguiden handler om ægte naturoplevelser ved vandet

I Naturens Rige med Holmsland Klit der langstrakt ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, er mulighederne for at komme ud i naturen særdeles gunstige. 

Med muligheder for fiskeri langs de mange kilometer kystlinje, ved Hav og Fjord, samt et utal af naturskønne og interessante Put and Take søer og snoede å-strækninger i det pragtfulde Vestjylland, nærmest appellerer til en frisk fisketur. 

Her er afstanden til de nærmeste også overraskende stor og man kan uden risiko for corona-smitte, glæde sig over Vestkysten’s særegne natur med de store vidder og mange muligheder for udendørs aktiviteter alene, som eksempelvis fiskeriet.

Sildefiskeri i fjorden hvide sande

Sæsonen byder netop nu på vårgydende sild i stimer

Netop nu hvor den spæde forårs-sol forsigtigt titter frem på himlen, ankommer Danmarks nationalfisk i stimer til slusen ved Hvide Sande, hvor de venter på en åbning for at komme ind i Fjorden for at gyde. 

Har kan man give sig selv en naturoplevelse af de mere sjældne, når man med sildeforfanget lander de sølvblanke sild med den fede smag, i spandevis. Et sildeeventyr for både voksne og børn, der alle elsker udfordringen med at fange Nordsø-sild ved kajen eller på molen ved Hvide Sande Havn.

Læs mere om sildefiskeri her

De hvide sandstrande byder også på fantastiske fiskeoplevelser, hvor man i brændingen med lidt gruset bund, er oplagt til fiskeriet efter vel nok én af de mest attraktive spisefisk overhovedet, nemlig pighvarren. Her fanger de øvede lystfiskere fladfisken mellem land og første revle, ved at kaste skråt ud langs kysten, hvorved chancen for bid øges betragteligt. 

Pighvarren er forholdsvis nem at fiske efter, da den på ingen måde er kræsen. Forårsmånederne fra maj og frem til Sankt Hans er fiskeriet mest gunstigt og chancen for bid og en lækker fisk på krogen, ekstra stor.

Lystfiskerguiden der netop er udgivet, udkommer på dansk og tysk i samme blad og appelerer således også til ind- og udenlandske turister samt fastboende, med uundværlige eksperttips, kort og områdebeskrivelser samt omtale af lystfiskeriet indenfor havfiskeri, Put and Take, samt lakse, makrel, silde, pighvar, åle, hornfiske og geddefiskeri i det Vestjyske fiske-eldorado.

Lystfiskerguiden.dk kan selvfølgelig ikke love fangstgaranti, men med vandet indenfor rækkevide og de mange muligheder for at udfolde lystfiskeriet, er chancerne fantastisk gode og meget nærliggende for fangster. 

Men i Worst Case Scenario, så har Hvide Sande et væld at gode røgerier og fiskehandlere, samt ikke mindst HavFriskFisk.dk, med fisk langet frisk over rælingen af en Hvide Sande kutter. Så selvom lystfiskeriet skulle kikse, ja – så kan man altid købe en friskfanget fisk på havnen.

God fornøjelse med fiskeriet samt knæk og bræk herfra

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere