Hjemmelavede Fiskefrikadeller af Torsk
- 28. december 2019
- Dennis Hansen
Hurtig, nemt og ikke mindst en lækker opskrift på fiskefrikadeller.
Dette er fiskehandlerens hemmelige opskrift, som vi fik lov at “låne”
- Klargørings Tid30 min
- Tilberedningstid1 hr
- Total Tid1 hr 30 min
- Serverings Størrelse4 Personer
Ingredienser
- 500 gr torskefars
- 60 g løg
- 1 æg
- 1 dl piskefløde
- 1⁄2 dl mælk
- 35 g mel
- 10 g kartoffelmel
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde
1
Torsken hakkes i kødhakkeren – forholdsvist groft, alt efter smag.
2
Derefter tilsættes øvrige ingredienser og alt røres sammen.
3
Fiskefrikadellerne steges i margarine.
4
Fiskefrikadeller kan serveres med smørsovs med løg, eller opbagt hvid sovs med løg.
5
Den opbagte hvid sovs kan varieres med persille eller porrer.
6
Fiskefrikadeller er også gode som frokostret med et stykke rugbrød og remoulade.