waders-saet
bedste geddefluer - billig geddeflue
Artiklens indhold
inf

Geddefluer til fluestangen og spinnestangen

Find de bedste geddefluer til spin fiskeri eller fluefiskeri efter gedde

Geddefluer kan være super effektive hvis man fisker dem rigtigt. Man kan både købe geddefluer, som popper i overfladen eller geddefluer på rør, som en inline flue. 

Her på siden finder du et udvalg af de meste effektive geddefluer. Klik på fluen du vil købe og gå direkte til forhandleren. 

Hvad er en spinflue til gedde fiskeri?

En spinflue kan ofte være rigtig effektiv, på dage hvor gedderne er  mere kræsne. En spinflue kan lave mere lokkende pulserende  bevægelser  på grund af materiale, som der findes i de fleste gedde fluer. En fordel ved spinfluen, er at den kan fiskes på en helt traditionel spinnestang, med en passende kastevægt.

Helt simpelt er en spinflue en geddeflue, der er bundet op uden på et belastet bombarda lignende gennemsigtigt flåd, og monteret med et almindeligt geddeforfang i fronten. På den måde er kastevægten altså gemt inden i fluen, og fluen kan her med fiskes på en almindelig stang, uden brug af fluestang.

Køb Geddefluer her

Forhandler

Pris

Se mere

fra 49 kr.

fra 39 kr.

fra 29 kr.

I pakken er der ofte både inkluderet flue, krog og wire som er færdigmonteret. Et så kaldt ready to go rig, der er klar til at fiske med. Er der behov for mere vægt, kan man klipse nogle små vægte på fluen eller montere en cheburashka. 

Hvordan fisker man med en spinflue?

Nogle spinfluer bevæger sig ved simpel indspinning mens andre bliver mere livlige hvis man fisker dem som en Jerkbait. Nogle spinfluer kommer med en såkaldt dragon tail, som skaber nogle livlige bevægelser, der kan sammenlignes med real eel fra Savage gear. 

lystfisk-banner
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere