Fiskeopskrifter

Her er en samling med lækre og inspirerende fiskeretter.
Nyd dine fisk på den bedste måde.
Bliv inspireret af disse lækre fiskeopskrifter.

Sundhedsstyrelsen anbefaler at man spiser fisk mindste 2 gange i ugen. Her på siden kan du finde nogle af de bedste og nemmeste fiskeopskrifter. Fisk er en meget undervurderet spise og hadet af mange, men faktisk er det meget nemt at lave fisk og det er meget sundt.

Hornfisken er en sæsonfisk og meget nem at fange. Udover de kommer i store stimer langs de danske kyster, så er hornfisken også en udsøgt spise fisk, som kan laves på mange forskellige måder. Her kan du finde nogle af de nemmest og bedste opskrifter på hornfisk.

 

Lystfiskerartikler om: Fiskeopskrifter
hornfisk opskrift
Fiskeopskrifter

Hornfisk opskrift

Hornfisk opskrift 4. maj 2020 Dennis Hansen Stegt hornfisk Vi har opskriften fra Per Asmussen, redaktør hos GastroFun.dk. Se flere af deres fiskeopskrifter her. De

Læs Guiden »
Røget makrel
Fiskeopskrifter

Røget makrel

Røget makrel 1. maj 2020 Dennis Hansen Varmrøget makrel på grillen Opskriften er udarbejdet af Jesper fra FoodFreaks Hvad er det vigtigste måltid på dagen?

Læs Guiden »
Pighvar Opskrift med bacon og hvidløg
Fiskeopskrifter

Pighvar Opskrift

Pighvar Opskrift 17. december 2019 Dennis Hansen Lækker Pighver med bacon og hvidløg En lækker og ufattelig nem pighvar opskrift, på den lækreste pighvar stegt

Læs Guiden »