fishfinder
Artiklens indhold
inf

Findes der noget værre end at sidde med stangen i vandet, og så er der ingenting, der bider? Selv hvis du bare er hobbyfisker, er det stadig sjovest at fiske, når der er bid, og med en Fishfinder fra Deeper kan du øge sandsynligheden for, at du får bid.

Deeper Fishfinder er blandt de mest alsidige sonar til fiskeri på markedet. Deres sonar til fiskeri indeholder kraften til at forbedre din fiskerioplevelse betragteligt, lige meget hvordan du fisker. Uanset om det er fra land, kutter eller ved isfiskeri. 

Det eneste du skal gøre er at forbinde din Deeper Fishfinder med din smartphone, og så er du i gang.

Fishfinder modellerne

Fishfinder Start

Fishfinder pro

Fishfinder pro+

Fishfinder chirp

Artiklens Indhold

Deeper Fishfinder test

Det har i lang tid været populært at bruge sonar, når man fisker fra båd, selv for lystfiskere, og nu er det en mulighed, selv hvis du fisker fra land eller ved isfiskeri. Men er det overhovedet muligt for en trådløs fishfinder at konkurrere med en traditionel sonar?

Er de overhovedet gode nok til at aflæse dybde og vandtemperatur? Kan de opfange korrekte læsninger af fisk og agnkugler? Og hvad med bundaflæsninger? Kan en Deeper sonar overhovedet følge med?

Det korte svar til det spørgsmål er ja. En Deeper fishfinder kan sagtens følge med, hvilket er blevet bevist om og om igen i en lang række tests. Deeper har sågar fået lavet en feltundersøgelse, hvor den skulle stå mål med en traditionel sonar og kom ud af undersøgelsen med gode resultater.

Hvilken fishfinder er den bedste på markedet?

Deeper producerer en række forskellige sonarer, der alle er transportable fishfinders. Det vil sige, at de smides i vandet og derefter forbindes til din smartphone. Via appen kan du så aflæse en lang række sonardata på din telefon, der kan forbedre din fiskerioplevelse betragteligt, men hvilken sonar er bedst?

Det er klart, at der er flere forskellige parametre, som spiller ind i valget af sonar. Men det der i sidste ende afgør, hvilken sonar du skal vælge, det er dig. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan give dig et råd med på vejen, og hvis du læser videre, får du helt sikkert en god fornemmelse af den Deeper fishfinder, der er bedst i din situation.

En sonar til enhver type fisker

Det er muligt at vælge imellem fire forskellige sonarer, der hver især har sine fordele og er udviklet med hver sin type fisker for øje. Der er Deeper Smart Fishfinder Start, der er udviklet til begynderen, Deeper Smart Sonar PRO, som er udviklet til hobbyfiskeren med lidt mere erfaring, Deeper Smart Sonar PRO+ med GPS, der er udviklet til den professionelle fisker, og Deeper CHIRP Smart Sonar med indbygget Wi-Fi, som er udviklet til fiskerientusiasten, der mener at kun det bedste er godt nok.

Nedenfor finder du en gennemgang af de fire forskellige modeller, så du kan danne dig et overblik over, hvilken Deeper sonar er bedst til lige netop dig.

Deeper Fishfinder Start

Forhandler

Pris

Se mere

sportdres fiskegrej

Set til 799 kr.

Noget af det, der er allerbedst til at afskrække nye lystfiskere, er dage, hvor fiskene bare ikke bider. Det kan tage modet fra selv den mest garvede fisker. Selvfølgelig får man stadig en god dag i naturen, men det er altid sjovere, når der er noget på krogen.

Heldigvis har teknologien gjort, at vi kan minimere dage uden bid. For professionelle fiskere har det længe været fortid at fiske i tomt vand, men med Deeper Smart Start gør det samme sig gældende for nye som erfarne amatørfiskere.

Sådan virker Fishfinder Start

Den lille fishfinder fra Deeper gør det muligt for dig at finde fiskene hurtigt og effektivt. Deeper Smart Start er en bærbar og trådløs fishfinder, der ved hjælp af en Wi-Fi forbindelse kan vise dig dybde, fiskenes placering og størrelse samt bundens konturer og vegetation. Fishfinderen scanner ned til 50 meter med en kegle på 40 grader.
Det eneste, det kræver, er, at du forbinder Deeper Smart Start med din smartphone, hvilket gøres via Deepers eget Wi-Fi signal, der har en rækkevidde på helt op til 50 meter. Hver foretaget scanning bliver automatisk gemt, og alle Deepers fishfindere er kompatible med både Android og iOS.

Brugeroplevelser og anmeldelser

Deeper Fishfinder Start er et populært produkt, der har høstet rosende ord fra såvel anmeldere som forbrugere. F.eks. opnåede den en score på 5/5 stjerner i en anmeldelse på kayakfishingcorner.com.

Når det kommer til forbrugeranmeldelser er der især en ting, der er gennemgående, og det er brugervenligheden.

Specifikationer

 • Indbygget Wi-Fi
 • Kompatibel fra iOS 11.0 og Android 4.4 og frem
 • Rækkevidde på op til 50 meter
 • Kan scanne ned til 50 meters dybde
 • Alarm når der er fisk i nærheden
 • Visning af fisk, størrelse og dybde på telefonens display
 • Automatisk log over tidligere scanninger
 • Kan anvendes fra 0 grader til 40 grader
 • Batterilevetid på op til 6 timer
 • Vægt: Ca. 65 gram
 • Højde: 6 cm.
 • Bredde: 6,7 cm.

Deeper Sonar Pro

Forhandler

Pris

Se mere

sportdres fiskegrej

Set til 1499 kr.

Er du fiskeren, der gerne vil have lidt mere ud af din sonar? Deeper Smart Fish Finder Sonar Pro er som skabt til fiskeren, der vil have en øget rækkevidde og en større scanningsdybde og samtidig havde mulighed for at kortlægge sine vante fiskeområder.

Deeper giver dig sågar mulighed for, at du kan lave dine egne søkort, der automatisk bliver gemt i Deepers ”Lakebook”. Så hvis du er parat til at tage din fiskerioplevelse til et højere niveau, så er Deeper Sonar Pro måske lige noget for dig.

Sådan virker Deeper Sonar Pro

Ligesom de andre sonarer fra Deeper, forbindes Sonar Pro til din smartphone ved hjælp af det indbyggede Wi-Fi signal, hvilket garanterer en hurtig dataoverføring, og det resulterer i en fantastisk opløsning og en mere optimal scanningsfrekvens. På Deeper Sonar Pro har Wi-Fi-signalet fået en øget rækkevidde, så den kan nå helt op til 100 meter, og ligeledes har sonarteknologien også fået et boost, så den kan opnå en scanningsdybde på helt op til 80 meter.

Fordi Deeper skaber sit eget Wi-Fi-signal, er der ikke behov for mobildata eller internetforbindelse. Så selvom du er langt fra gode forbindelser, giver Deeper Sonar Pro dig stadig en ekstremt stabil tilslutning, så du ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten af dine scanninger.

Brugeroplevelser og anmeldelser

Ligesom med Deeper Smart Start fokuserer ekstremt mange brugeranmeldelser af Deeper Sonar Pro på brugervenligheden, og det giver bestemt også mening, da det virkelig er påfaldende, hvor let det er at komme i gang med at bruge en Deeper Sonar Pro.

En ting, der dog også bliver kommenteret en del på, er brugbarheden indenfor isfiskeri. Indenfor isfiskeri er der nemlig flere ting, der skal overvejes, og her opstår der to mindre udfordringer med Deeper Sonar Pro. Det første er, at batterilevetiden er næsten 2 timer lavere, når det kommer til isfiskeri, hvilket hænger sammen med måden kulde påvirker lithium-batterier.

Den anden udfordring er signalforstyrrelser. Fordi isfiskeri typisk foregår under tætte forhold, kan du komme ud for, at signalet fra din Deeper bliver krydset med signalet fra en anden sonar. Det betyder ikke, at du ikke kan se fisk på skærmen, når det sker, det betyder bare, at der er en smule støj på signalet, og det er derfor noget, du selv skal tage højde for.

Til trods for de to mindre udfordringer, så er selv de isfiskere, der påpeger problemerne, ekstremt positive omkring deres Deeper Sonar Pro.

Specifikationer

 • Indbygget Wi-Fi
 • Kompatibel fra iOS 11.0 og Android 4.4 og frem
 • Dobbelt frekvens: 290 kHz (15°) eller 90 kHz (55°)
 • Rækkevidde på op til 100 meter
 • Kan scanne ned til 80 meters dybde
 • Temperaturmåler
 • Stor brugervenlighed
 • Anvendelsestemperatur fra -20°C til 40°C
 • Batterilevetid op til 5,5 timer
 • Vægt: Ca. 100 gram
 • Størrelse: 6,5 cm. i diameter

Deeper Sonar Pro+ med GPS

Forhandler

Pris

Se mere

sportdres fiskegrej

Set til 1899 kr.

Hvis du lever og ånder fiskeri, eller hvis du bare har brug for det bedste af det bedste, så skal du måske kigge nærmere på Deeper Sonar Pro Plus. Det er nemlig ikke bare en ekstra udvidelse af Deeper Sonar Pro. Det er et sidestående produkt til trods for, at navnet antyder, at de to har en hel del tilfælles.

Sådan virker Deeper Sonar Pro+

Deeper Sonar Pro+ er sonaren, der kan det hele. Lige meget om du fisker fra land, båd, kajak eller flydering, så kan sonaren opfylde dine behov.

Deeper Sonar Pro+ er udstyret med et ekkolod, der nemt kan lokalisere fisk og samtidig giver dig mulighed for at skabe dybdekort, imens du fisker. På den måde kan du altid finde tilbage til de steder, hvor du har haft allermest held med at få bid. De dybdekort, du kan skabe med Deeper Pro+, gemmes automatisk i din ”Lakebook” og de kan deles online med andre, men selvfølgelig er de altid tilgængelige for dig, også når du er offline.

Deeper Sonar Pro+ er blevet udstyret med en indbygget GPS og ligesom alle Deepers andre modeller, har den sit eget Wi-Fi-signal, der gør, at du ikke er afhængig af mobildata, når du forbinder Deeper Pro+ til din smartphone. Deeper Sonar Pro+ har en rækkevidde på 100 meter og kan scanne helt ned til 80 meters dybde.

Specifikationer

 • Indbygget Wi-Fi
 • Indbygget GPS og kortlægningsfunktion
 • Kompatibel fra iOS 11.0 og Android 4.4 og frem
 • Dobbelt frekvens: 290 kHz (15°) eller 90 kHz (55°)
 • Rækkevidde på op til 100 meter
 • Kan scanne ned til 80 meters dybde
 • Temperaturmåler
 • Stor brugervenlighed
 • Anvendelsestemperatur fra -20°C til 40°C
 • Batterilevetid op til 5,5 timer
 • Vægt: Ca. 100 gram
 • Størrelse: 6,5 cm. i diameter

Deeper Sonar CHIRP+ med indbygget Wi-Fi

Forhandler

Pris

Se mere

sportdres fiskegrej

Set til 2399 kr.

For nogle fiskere er kun det bedste godt nok, og det kan der selvfølgelig være flere forskellige grunde til, men hvad enten du bare elsker nyt fiskegrej eller har brug for et alsidigt stykke værktøj, der kan hjælpe dig som professionel fisker, så er Deeper Sonar CHIRP+ helt sikkert værd at kigge nærmere på.

Sådan virker Deeper Sonar Chirp+

Deeper CHIRP+ er den første kastebare fishfinder med indbygget Wi-Fi og GPS, der samtidig anvender CHIRP-teknologi, og selvfølgelig kan den bruges uanset om du foretrækker at fiske fra land, båd, flydering, kajak eller noget helt andet.

Deeper CHIRP+ har hele tre frekvenser, hvilket resulterer i et fantastisk klart billede, der samtidig giver en meget præcis scanning af, hvad der foregår under vandoverfladen. Den kan hurtigt og effektivt lokalisere fisk og give dig et billede af strukturerne på bunden.

CHIRP+ kan med sin indbyggede GPS også producere dybdekort i en kvalitet, der tidligere kun var set på fastmonterede sonarer, og ligesom med Deepers andre sonarer, kan kortene gemmes og deles online samt tilgås offline, så du altid let kan finde tilbage til de steder, hvor du har haft mest held med at få bid.

Deeper CHIRP+ har en rækkevidde på op til 100 meter og scanningsdybden går ligeledes ned til 100 meter, hvilket gør CHIRP+ til et ekstremt effektivt stykke værktøj.

Specifikationer

 • Indbygget Wi-Fi
 • Indbygget GPS og kortlægningsfunktion
 • Udstyret med GNSS: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS
 • Kompatibel fra iOS 11.0 og Android 4.4 og frem
 • Tre frekvenser: Smal CHIRP 675 kHz ( 7°), medium CHIRP 290 kHz ( 16°) og bred CHIRP 100 kHz ( 47°)
 • Rækkevidde på op til 100 meter
 • Kan scanne ned til 100 meters dybde
 • Temperaturmåler
 • Stor brugervenlighed
 • Anvendelsestemperatur fra -20°C til 40°C
 • Batterilevetid op til 6 timer
 • Vægt: Ca. 90 gram
 • Størrelse: 6,35 cm. i diameter

Hvilken sonar er den bedste?

Ligesom med så mange andre produkter, er det nærmest umuligt at sige, hvilket der er det bedste, især når der er tale om så forskellige produkter, som det her er tilfældet.

Valget af sonar er helt op til dig, og hvilken, der er den bedste, er afhængigt af lige netop dine behov. Men underordnet hvilken af Deepers sonarer, du ender med at vælge, er det svært at forstille sig, at du skulle blive utilfreds, der er nemlig tale om en række ekstremt gode kastebare fishfindere.

Så i sidste ende er det bare at spørge dig selv, hvad dine behov er, og matche dem med den sonar, der kan fungere bedst i den sø, å eller hav, du fisker i.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere