Disse ting skal du også huske på din fisketur

Artiklens indhold
inf

Dette indhold er sponsoreret.

 

De varmere dage begynder så småt at banke på. Det betyder også, at det bliver lidt sjovere at fiske. Det er det naturligvis også, når det er koldt, men det er bare lidt dejligere, hvis man kan stå i t-shirt og shorts. Det kan måske også være, at du er typen, som ikke har fået fisket så meget på grund af det kolde vejr. Hvis dette er tilfældet, så er det nok ved at være lang tid siden, du har været afsted. Derfor er det også en mulighed, at du har glemt, hvad du skal have pakket, når du skal afsted. Derfor finder du nedenfor en lille pakkeliste til din næste fisketur. Så er du sikker på, at du husker de vigtigste ting. Nogle af forslagene er også nogle lidt ‘anderledes’, men det er ting, som kan være dejlige at have med.

 

Et lille klapbord

En af de ting, du kan tage med, hvis du er i bil, er et lille klapbord. Det er virkelig undervurderet at have sådan et med, da det faktisk er brugbart til mange forskellige ting i forbindelse med turen. For det første, så gør et lille klapbord, at du kan have dit udstyr og grej stående på det. Det er altid så irriterende, når man skal bakse rundt med det nede på jorden. For det andet, er der jo en mulighed for at tage lidt at drikke eller en bid mad med. Det er også rart at kunne have stående på et lille klapbord. Det kan altså tjene flere funktioner, og det vil derfor være smart at pakke et lille klapbord til din næste fisketur. 

 

Affaldssække

Fiskeri foregår jo i naturen, og hvis du har lidt mad og drikke med, skal du huske affaldssække, så du kan værne om naturen. Det er jo trods alt fiskenes habitat, du ødelægger, hvis du ikke rydder ordenligt op for dig. Derudover kan du også bruge det, hvis du mangler noget af have dine fangede fisk i, eller hvis du bedst kan lide at filetere dem med det samme, kan du også smide skraldet i poserne. Det er en god ting at huske.

 

Det sædvanlige

Selvom du naturligvis husker det, så bliver det lige nævnt alligevel. Husk alt dit grej, din stang, dine waders, osv. Det er irriterende at komme afsted uden alt det normale udstyr. Hvis det er lang tid siden, kan det jo være, at du ville glemme noget. Forhåbentlig er du blevet en lille smule klogere på, hvad du skal huske at pakke, næste gang du skal afsted,  som du uden tvivl skal, når vejret bliver lidt bedre.

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere