5 ideer til når du venter på at fiskene bider på

boat-164977_640
Artiklens indhold
inf

Sponseret indhold

Uanset om det er dig selv der ender med at kede dig fordi fiskene bare ikke bider i dag, eller måske er du bare ikke er typen der kan sidde stille særlig længe, så kan vi alle komme til at kede os på fisketuren (også selvom vi ikke er meget for at indrømme det til andre). Det kan også være at du har en ven med som hurtigt beslutter sig for at fiskeri ikke lige er noget for dem, og så er det at kedsomheden let sætte ind. Derfor har vi samlet fem ideer til hvordan vi sørger for at alle har noget at give sig til.

Lyt til en bog 

Hvornår har man ellers tid til at slappe helt af og fordybe sig, end når man er på en rigtig fisketur. eReolen er de danske bibliotekers egen bogtjeneste. Den er 100% gratis at bruge for alle danske statsborgere med et bibliotekslogin, som kan anskaffes gratis på dit lokale bibliotek eller via deres hjemmeside. eReolen har masser af gratis lydbøger at vælge imellem, og så slipper du også for at skulle på biblioteket og aflevere dem.

Køb kryptovaluta

Alle taler om Meme-krypto, DogeCoins og Bitcoin i øjeblikket og takket være moderne teknologi er det er let at købe krypto på sin telefon. Så hvor kan man købe Bitcoins? Tjek den danske investerings side Mininvestering.dk, der finder du alle de tip du har brug for til at komme i gang med at investere i krypto på deres side. De har også masser af guides så uanset om du er ny eller du allerede føler dig nogenlunde hjemme i krypto-verdenen, så kan du finde svar her.

Meditation og fiskeri har en del til fælles

Meditation og lystfiskeri har mange ting til fælles, men der er dog visse forskelle. Hvor den ro man finder gennem fiskeri er mere intuitiv, har meditation som regel et formål, men det betyder ikke at de to ikke kan kombineres, faktisk tværtimod. En spændende indgangsvinkel kunne være at studere den traditionelle kinesiske energi-kraft Qi, der både ligger grundlag for kinesisk medicin, og kampsportsformerne Tai Chi og Kung Fu. Praksis med at fremdyrke og afbalancere qi kaldes qi gong. Hvis det virker forvirrende, så findes der garanteret masser af spændende lydbøger om emnet.

Tag en ven med

Den er mere til næste gang, hvis du allerede har fået en en ven med som keder sig, men det er måske værd at tænke over til næste gang. Spørg dig selv hvad det er du holder af ved din fisketur. Er det roen og følelsen af at få ladet batterierne op, så er det måske endda en ide at tage afsted alene. Hvis det derimod f.eks. er glæden ved at være i naturen sammen, så husk at det måske ikke altid er sådan alle føler, så måske skal du finde nogen at tage med som har det på samme måde. Rigtig god fisketur. 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere