4 spilleautomater til dig, der ikke kan få nok af fiskeri

4 spilleautomater til dig, der ikke kan få nok af fiskeri
Artiklens indhold
inf

Når det kommer til online spil og spilleautomater, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Det gælder også for dig, der er vild med at fiske! Der findes nemlig et hav (no pun intented) af valgmuligheder, når det kommer til spilleautomater med fiskeri som tema. Er du klare til at smide snøren ud, placere et Bet eller flere og se, om du kan få en jackpot på krogen? Så læs med her, hvor vi ser nærmere på fire spilleautomater til dig, der er bidt af en gal fisker!

Fishin’ Frenzy
Når det kommer til spilleautomater med fiskeri som tema, er det ganske enkelt umuligt at komme udenom Fishin’ Frenzy. Fishin’ Frenzy er en serie bestående ad fem spilleautomater, som alle findes hos Mr Green. Her kan du f.eks. prøve kræfter med Fishin’ Frenzy Power 4 Slots, hvor du spiller på fire aktive spilleautomater på én gang, og kan du i det hele taget godt lide at have flere chancer for gevinst, er Fishin’ Frenzy The Big Catch Megaways det rette valg – her giver Megaways-funktionen dig op til 15.625 måder at vinde på!
Samtidig skal det også nævnes, at Fishin’ Frenzy-serien byder på flot og farverig grafik, og sammen med de mange fisk og ikke mindre end fem spilleautomater at vælge imellem er denne serie derfor et oplagt sted at starte, hvis du er vild med både spil og fiskeri!

Fishin’ Pots of Gold
En anden spilleautomat, du som lystfisker også bør prøve, er Fishin’ Pots of Gold. Denne spilleautomat står for en noget utraditionel sammenblanding af to forskellige temaer; nemlig fiskeri og irske gnome. Ja, du læste rigtigt! Det kan lyde som en besynderlig cocktail, men faktum er, at her er tale om en yderst underholdende spilleautomat.
Her kan du læne dig godt tilbage i sædet mens du forsøger at fange ekstra spins og multiplikatorer, og som noget helt særligt har spilleautomaten en såkaldt akkumuleringssti, som giver en multiplikator på op til 12x gevinsten afhængigt af hvor mange multiplikatorsymboler, du rammer. Er du til fiskeri og multiplikatorer – og nårh ja, irske gnome – så skal du prøve Fishin’ Pots of Gold.

Fishin’ Wheels
Vi fortsætter med spilleautomaten Fishin’ Wheels, der er udviklet af Pragmatic Play; en af de større spiludviklere indenfor spilleautomater. Allerede ved første øjekast vinder spilleautomaten på sine underholdende symboler af forskellige fisk, og kigger vi lidt dybere under overfladen, er især sværdfisken på spilleautomaten meget interessant. Selv om den ikke hører til i de danske farvande, så repræsenterer denne nemlig funktionen ”Stor fangst”, som kan udløse spilleautomatens bonusspil. Det sker, hvis du rammer tre eller flere af disse symboler på et enkelt spin, og her kan du vinde op til 1.000x din indsats.
Og som om det ikke var nok, så er der faktisk endnu en fordel ved sværdfisken. Den findes nemlig også på bonussymbolet, som udløser en gratis spins-funktion, hvis du rammer tre eller flere af disse. Her kan du få op til 15 gratis spins, så der er al mulig grund til at holde godt og grundigt øje med sværdfiskene på Fishin’ Wheels!

Golden Fish Tank (2)
Vi slutter gennemgangen af vores fiskeriinspirerede spilleautomater af med Golden Fish Tank. Denne spilleautomat er udviklet af Yggdrasil, og består ikke bare af en, men af to spilleautomater. Det skyldes, at Yggdrasil har lavet en opfølger til den succesfulde spilleautomat, som slet og ret hedder Golden Fish Tank 2 Gigablox. Spilleautomaterne minder til forveksling om hinanden, men skal vi anbefale en af dem, bliver det 2’eren, da der her er flere spændende funktioner på. Nysgerrig? Så kast snøren ud på Golden Fish Tank 2 Megablox og se, om du kan få en gevinst på krogen!

 

inf

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere