3 ting du kan købe til den nye lystfisker

Artiklens indhold
inf

Dette indhold er sponsoreret

 

Vi er endelig bevæget os på den anden side af corona pandemien, og langt det meste af befolkningen er vaccineret – i hvert fald første omgang. VI krydser fingre for, at der ikke kommer endnu en bølge. Pandemien havde ikke mange positive følger med, og de isolerede dage virkede uendeligt lange. Mange følte sig ensomme, og man kunne ikke lave sine normale hverdags interesser, da de fleste af dem indeholdt andre mennesker, eller også var de indendørs. Dog havde pandemien i hvert fald én positiv effekt – nemlig at mange flere fik øjnene op for lystfiskeri. I sommeren 2020 var der rekordhøj interesse for denne dejlige hobby. Derfor er der også ret stor sandsynlighed, for at du indenfor den nærmeste fremtid skal købe gaver til en af de mange forholdsvis nye lystfisker. Men du ved sikkert ikke, hvad du skal give til dem. Derfor har vi lavet en lille liste med ting, du kan købe til den nye lystfisker, så du ikke skyder helt ved siden af.

 

Endegrej

Noget man hurtigt finder ud af som lystfisker er, at man aldrig må gå ned på forskllige former for fiskegrej. Der kan komme i mange afstøbninger, men man må aldrig gå ned på endegrej. Noget bliver taget af bunden, andet tror man ikke på på dagen, og nogle gange har man bare lyst til at prøve en masse forskellige ting. Køb derfor endegrej i form af spinnere, forfang og woblere. Det vil være et sikkert hit.

 

Waders

Køb et par waders i Outdoorxperten. I starten fisker man måske i put & take eller i havn. Men som tiden går, kan de blive mere spændende at fiske fra kyst. Især hvis man er bosat i nærheden af det. Og i det henseende kan waders vise sig at være gode at have. Giv derfor den nye lystfisker et par waders, så der ikke er begrænsning på muligheden af steder at fiske.

 

Varmt tøj

Sommeren er ved at være over, og man kan ikke længere stå og fiske i t-shirt på de lange sommeraftener. Hvis den nye lystfisker er dedikeret, og har tænkt sig at fortsætte med at fiske, så vil han eller hun helt klart få brug for noget ordenligt beklædning. Der findes ikke noget værre end at stå og fryse, når man fisker i det kolde halvår. Køb derfor undertrøjer, hue, handsker, jakke osv. 

 

Og så er der vist ikke andet for, end at ønske dig, og personen du køber gaven til, knæk og bræk.

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Læs mere